Rólunk

A korábban hatalmas sikernek örvendő La Mista Restaurant helyét vettük át egy új, lendületes és fiatalos szemlélettel.

A Barka étterem nem akar többnek látszani, mint ami és nem is tör Michelin babérokra. Egy normális és hétköznapi hely vagyunk, amely minden alkalommal jó választás a betévedő vendégeknek.

Először a szemünkkel kóstolunk, de az orrunk ébreszti fel a gyomrunkat.

Brian Wansink – Amerikai agrárprofesszor

Ízletes ételekkel, hatalmas és tágas terekkel, külön foglalható rendezvény és privát teremmel mindenki számára tudunk megoldást nyújtani, aki egy jó helyet keres a környéken.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk és mindig pozitív élményként aposztrofálják a Barkát.

Kiszolgálásunkon és szaktudásunkon folyamatosan dolgozunk és minden visszajelzést figyelembe véve próbáljuk napról napra színvonalasabbá tenni éttermünket.

Étlapunkat alapvetően a magyaros ízek vezérlik. Azonban az amerikai ízek és a BBQ világába is szeretnénk elkalauzolni vendégeinket.

Hangulatos teraszunkat nyáron nyitjuk, ahol válogatott pizzáinkat saját fatüzelésű kemencénkkel készítjük.

A legkisebbek számára külön gyereksarkunk is megtalálható a galérián, illetve a főbejárattal szembeni kis tavunk is nagy kedvencük.

Tudunk ajánlatot adni több fős baráti összejövetelekre, nagy baráti társaságokra (akár privát asztallal), családi eseményekre és teljes esküvős étkezésekre is.

barka-restaurant-belso-enterior-fobejarat-to-palma
barka-restaurant-belso-enterior-pizza-terasz
1
ízletes étel, amiből választhatsz
0
vendég egyszerre teljes teltháznál
1
az újranyitás éve

„Ha ételről van szó, nincs olyan, hogy rossz étel vagy jó étel. A változatosság a lényeg!”

Vélemények rólunk

Számunkra fontos, hogy vendégeink visszajelzéseit figyeljük és meghallgassuk őket. Minden egyes értékelést elolvasunk és visszajelzünk rá. Az elégedett vendégnél nincs értékesebb számunkra.

Étlapunk

A nem újragondolt magyaros ételek mellett, az amerikai konyha néhány ismert remekeit is megtalálhatják étlapunkon. A nyáron nyíló pizzateraszunkon pedig saját kemencénkben sült pizzák közül lehet  választani.

Galériánk

Éttermünk letisztult, világos, tágas és nagy terekkel rendelkezik. Ételeink ízletesek és folyamatosan bővülnek is. Bízunk benne, hogy minden betérő vendégünk megtalálja nálunk a kedvencét és rendszeresen visszatér majd hozzánk. 

Eseményeink

barka-restaurant-belso-enterior-vip-terem

VIP rendezvényterem 12 főre

Hogyha egy olyan nagyszerű helyszínt keresel, ahol együtt ünnepelheted barátaiddal vagy családtagjaiddal a jeles ünnepeket, akkor megtaláltad. 12 főig kényelmesen bővíthető, privát hely, zárható ajtóval Legénybúcsúra tökéletesen használható, privát szoba…
barka-restaurant-belso-enterior-marvany-terem

Márvány rendezvényterem akár 70 főig

A legnagyobb különálló rendezvénytermünk tökéletes helyszín arra, hogy egy nagyobb létszámmal zajló rendezvény vagy baráti összejövetel megtörténjen. Márvány különtermünket sokféle módon be tudjuk rendezni és technikai felszerelésekkel is rendelkezésre tudjuk…

HANGULATOS ENTERIŐR

ÍZLETES ÉTELEK

ELÉGEDETT VENDÉGEK