Csapatunk

Szigeti Bálint séf

„A főzés számomra alkotás, művészet és játék. A játék pedig egy másik dimenzióba röpíti az embert. Nem leterhel, hanem kikapcsol, felszabadít, örömmel tölt el, és ha kifáradok is benne , jóleső érzés marad utána.”

Szigeti Bálint vagyok. 14 éves korom óta foglalkozom vendéglátással, számos helyen megfordultam az elmúlt 25 évben itthon és külföldön. Többek között Ausztráliában is.

Igyekeztem széles látókört kialakítani a hazai és nemzetközi gasztronómiával kapcsolatban, a munkám a hobbim is.

Én felelek a Barka konyhájának minden napi működéséért és azért, hogy minden étel olyan minőségben kerüljön a vendégek elé, hogy örömmel látogassanak vissza hozzánk.

barka-restaurant-belso-enterior-marvany-terem

Márvány

38 férőhely

Márvány különtermünk tökéletes megoldás nagyobb társaságok, esküvős családok és nagyobb céges csapatok számára.

barka-restaurant-belso-enterior-vip-terem

VIP

12 férőhely

VIP szobánk a privát beszélgetések és a teljesen elszeparált (zárható ajtós) helyet keresők számára ideális. Szűk baráti társaságok, néhány fős családok, kiemelt fontosságú céges meetingelők kedvence.

barka-restaurant-belso-enterior-pizza-terasz

Fedett terasz

66 férőhely

Nyáron is fedett teraszunk saját pizza kemencével és egy igényes sziklakerttel várja az egyszerre zárt és nyitott beülős helyek kedvelőit.

barka-restaurant-belso-enterior

Galéria

64 férőhely

Galériánkat leginkább a kisebb és nagyobb családok kedvelik. Könnyen lehet sok férőhelyes asztalokat kialakítani és a gyereksarok is nagy népszerűségnek örvend.

HANGULATOS ENTERIŐR

ÍZLETES ÉTELEK

ELÉGEDETT VENDÉGEK